Dogge Doggelito


Dogge Doggelito – en grammisvinnande och banbrytande Latin King som fortsätter att inspirera

Dogge har en talang för det mest. Han är känd från barn-TV, har skrivit barn & grillböcker. Som grundare och medlem i den kultförklarade hiphop-gruppen The Latin Kings var Dogge Doggelito med och banade väg för svensk hip-hop. Hans resa genom livet har varit kantad av med- och motgångar, erfarenheter som har stärkt honom och gjort honom till en i dag eftertraktad föreläsare och moderator. Hans engagemang för att stärka barn och ungdomar tar honom runt hela Sverige

Vill man ge kidsen lite lyx i vardagen så kan man anlita Dogge under en lektionstimme där han skriver en låt tillsammans med en skolklass. En väldigt omtyckt workshop som stimulerar barnen till att uttrycka sig på nya sätt och att sätta ord på de känslor de bär på. Dogge levererar även inspirerande föreläsningar som leder till eftertänksamhet på ett fartfyllt Dogge-vis.

Hans personliga stil kombinerat med en snabbhet och spontanitet på scen gör honom till en omtyckt artist och konferencier för stora som små. Låt Dogge leda er publik på ert kommande event och ni får en show alla sent kommer att glömma.

Boka

Namn *
Namn
Telefon *
Telefon